Dermatologia cosmètica

Els metges especialistes en Dermatologia som els qui coneixem més a fons la pell i també els qui estem més actualitzats sobre les novetats cosmètiques i els tractaments més eficaços que existeixen al mercat i les tendències més capdavanteres.

Resulta molt habitual que les persones no sàpiguen què cremes posar-se i que es gastin diners sense aconseguir els resultats esperats. L’objectiu de la visita cosmètica és ensenyar com cuidar la nostra pell, quines rutines diàries són necessàries i quins cosmètics usar.

Al nostre centre disposem d’un assortiment de cosmètics de primera línia com a netejadors, exfoliants, retinols, sèrums, hidratants, etc que permeten millorar estèticament la pell i contrarestar els efectes tant pel pas dels anys com els nocius del sol, el tabac i el stress.

Tenim a la disposició dels nostres pacients el més nou i exclusiu en productes cosmètics que no es troben de venda en farmàcies sinó únicament en centres mèdics especialitzats com són les línies de dermo-cosmètica mèdica Naqua, Medi-Derma i ZoSkin Health així com de formulació pròpia. També disposem de tenda virtual amb accés exclusiu mitjançant codi que garanteix la venda exclusiva sota prescripció mèdica.


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat