Dermatologia cosmètica

Els metges especialistes en Dermatologia som els qui coneixem més a fons la pell i també els qui estem més actualitzats sobre les novetats cosmètiques i els tractaments més eficaços que existeixen al mercat i les tendències més capdavanteres.

Resulta molt habitual que les persones no sàpiguen què cremes posar-se i que es gastin diners sense aconseguir els resultats esperats. L’objectiu de la visita cosmètica és ensenyar com cuidar la nostra pell, quines rutines diàries són necessàries i quins cosmètics usar.

Al nostre centre disposem d’un assortiment de cosmètics de primera línia com a netejadors, exfoliants, retinols, sèrums, hidratants, etc que permeten millorar estèticament la pell i contrarestar els efectes tant pel pas dels anys com els nocius del sol, el tabac i el stress.

Tenim a la disposició dels nostres pacients el més nou i exclusiu en productes cosmètics que no es troben de venda en farmàcies sinó únicament en centres mèdics especialitzats com són les línies de dermo-cosmètica mèdica Naqua, Medi-Derma i ZoSkin Health així com de formulació pròpia. També disposem de tenda virtual amb accés exclusiu mitjançant codi que garanteix la venda exclusiva sota prescripció mèdica.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat