Eliminació Làser de taques cutànies

Unitat Làser

Eliminació Làser de taques cutànies.

L’objectiu d’aquest tractament és aconseguir una pell d’aspecte juvenil, lluminosa i uniforme de to. Les pells clares amb l’exposició crònica al sol sofreixen canvis de pigmentació que al principi són poc evidents però amb el temps van apareixent taques més grans ocasionant una aparença citrina, opaca i envellida. És cert que la pell té memòria al sol. Aquestes taques s’observen cada vegada en persones més joves i són un motiu de consulta molt freqüent.

Per eliminar aquestes taques solars usem el Làser Alexandrita doncs la seva longitud d’ona és idònia doncs és absorbida per la melanina que és el pigment present en aquestes taques. És un tractament molt gratificant doncs s’aconsegueixen resultats molt evidents des de la primera sessió. És una tècnica ràpida, no dolorosa i no provoca aparició de crostes, ni inflamació.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Manchas
    After-Manchas
    AntesManchasDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Les sessions són d’entre 20 i 30 minuts.

Nombre de sessions

Són imprescindibles 2 o 3 sessions per poder aconseguir el pigment més profund i així evitar que apareguin de nou amb l’exposició solar.

Inici de l'efecte

Les sessions es realitzen separades de 4 setmanes, per la qual cosa en 2 mesos ja es pot gaudir del resultat.

Què hem de tenir en compte en l'eliminació de taques amb Làser?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Taques solars en pacients de pell clara en qualsevol localització, si bé són més freqüents a les zones més exposades al sol com a cara, coll, escot, braços i dors de mans. En pells molt exposades poden estar presents de forma generalitzada podent ser tractades les de tot el cos.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa en nostra Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa, definim el fenotip de la pell (segons contingut de melanina), i és molt important realitzar el correcte diagnòstic de totes i cadascuna de les lesions cutànies pigmentades presents en la pell amb l’ajuda del dermatoscop, per així identificar què tipus de lesions són, ja que cadascuna d’elles pot requerir d’un tractament diferent. A causa de la similitud de les taques solars amb altres lesions pigmentades considerem que és important que sigui un metge especialista en Dermatologia el que realitzi aquest tractament o bé que prèviament s’hagi realitzat una revisió dermatològica.

Lesions cutànies pigmentadas que amb major freqüència hem de diferenciar de les taques solars. Queratosis seborreicas. S'eliminen amb tècniques no Làser, principalment crioterapia i electrocoagulación, que també realitzem en Qderm.

Melasma. Taques de causa desconeguda que en ocasions apareixen en relació a l'embaràs o amb la presa d'anticonceptius orals. El Làser no constitueix el tractament de primera elecció podent fins i tot empitjorar el Melasma, si ben quan hem reduït i controlat el mateix de vegades ho usem com a tècnica complementària. El Melasma només millora si es combinen diversos tractaments com un Tractament Cosmètic despigmentant potent i Peelings químics que també realitzem en la consulta

Nevos melanocíticos. Han de sempre ser examinats amb un dermatoscop per poder diferenciar els nevos benignes dels displàsics o atípics que poden requerir d'extirpació com a prevenció del Melanoma Maligne. Ha d'evitar-se l'impacte del Làser en aquests nevos. Aquest estudi ho realitzem en Qderm en ser un Centre dedicat a la Dermatologia Clínica.

Tècnica

És molt ràpida, senzilla i indolora i s’aplica la llum del Làser en cada taca, fins i tot les taques més petites. Es realitza per zones (cara, coll i escot i dors de mans) per poder abastar totes les taques en forma d’escombratge i així obtenir un resultat espectacular. El capçal del làser no té a cap moment contacto directe amb la pell la qual cosa resulta higiènic i segur, al no perdre la visió de la pell a cap moment i permet tractar zones irregulars i estretes. La refrigeració de la pell és per aire frio, i no amb gel, la qual cosa és més net i segur i aconsegueix que els trets amb prou feines s’apreciïn.

 

No requereix d’aplicació prèvia de crema anestèsica en ser un procediment indolor.

 

Es realitza durant els mesos de tardor i hivern.

Cuidats pre-tractament

Cap especialment.

 

En ocasions si es tracta d’una pell amb envelliment solar important podem recomanar de forma prèvia un Tractament Cosmètic adequat o Peelings químics.

Cuidats post-tractament

És senzill al no haver-hi inflamació ni crostes.

Després del tractament hi ha una lleu rojez de la pell que als 30 minuts cedeix.

Les taques s'observaran més fosques durant els següents 7-10 dies però permet fer vida social i laboral amb normalitat ja que poden usar-se fotoprotectores solars compactes per camuflar aquest to fosc transitori.

Després d'aquest període es van aclarint progressivament sent evident el resultat entre la segona i tercera setmana.

Recomanem neteja suau de la zona tractada i l'ús de fotoprotector cada matí fins a finalitzar el tractament.

Tractaments complementaris

Sempre que observem taques solars recomanem una Visita Cosmètica Dermatólogica per aprendre a cuidar la pell de la manera adequada segons les característiques individuals de cada pacient i evitar l’exposició solar amb l’ús de fotoprotectores solars.

Mesoterapia Facial

Rejuvenecimiento amb làser

Peelings Químics

Tractament amb Cosmètics d'alta potència anti-envelliment.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres