Qderm

La pell és sens dubte la nostra vocació i la nostra passió.

Ens dediquem des de fa més de 20 anys a l’especialitat mèdica de la Dermatologia sent l’atenció personalitzada el pilar bàsic de l’exercici de la nostra professió.

Entre una pell sana i una pell bonica no hi ha una línia divisòria clara com tampoc la hi ha entre la Dermatologia Clínica i l’Estètica. Se per aquest motiu que ens dediquem amb la mateixa dedicació i vocació de servei a les dues modalitats.

Actualment disposem d’una gran varietat de tractaments i de mitjans tecnològics per poder millorar la qualitat i l’aparença de la pell, amb les conseqüències positives globals per a la persona. Per això resulta del tot necessari valorar sota un criteri mèdic acurat allò que més s’adapta a les necessitats de cada persona.

Dra. Teresa Esgleyes i Ribot

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulada com Especialista en Dermatologia Mèdic-Quirúrgica i Venereologia per la Universitat de Guadalajara (Mèxic), obtenint la seva homologació a Espanya i la col.legiatura com Especialista en Dermatologia al Col.legi de Metges de Barcelona.

Realitza als Estats Units un post-doctorat en Dermatopatologia a la Universistat de Texas i paral.lelament participa en diversos projectes de recerca al Dermatopatholohgy and Molecular Biology Laboratory Research de la mateixa Universitat.

Cursa el Doctorat de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona. Pel seu interès en la Dermatologia Estètica i en els noves tecnologies aplicades a la Dermatologia ha participat en diversos cursos i tallers sobre aquestes matèries. Pertany a diverses Societats Mèdiques com la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereología i la American Academy of Dermatology.

Ha treballat en diversos hospitals públics i centris mèdics privats com l’Hospital De Viladecans i al Centri de Salut Ca Habita de Sant Cugat del Vallés.

Actualment exerceix com a metgessa adjunt en el Servei de Dermatologia de l’Hospital Sant Jaume de Calella i és fundadora del Centri de Dermatologia Clínica i Estètica Qderm de Barcelona.