Peelings Químics

Peelings Químics

En la nostra consulta els Peelings Químics ocupen un lloc molt rellevant en la nostra pràctica diària. Tenim més de 20 anys d’experiència i som grans entusiastes dels mateixos doncs per nosaltres constitueixen una eina molt útil tant per tractar la pell amb diferents problemes clínics com millorar-la estèticament perquè llueixi radiant.

El peeling químic és un procediment que consisteix en l’aplicació d’una o més substàncies químiques sobre la pell produint una acceleració de la renovació cel·lular. Té un efecte immediat, generalment visible, que consisteix en l’exfoliació de la pell (més o menys profunda), així com un efecte tardà de regeneració de la pell, reparant la matriu dèrmica (formació de nou col·làgen) i deixant-la sense determinats defectes estètics com taques, arrugues, deshidratació, etc.

Tipus de Peelings

Realitzem Peelings Químics tant superficials com mitjà profunds, i amb ells tractem pràcticament totes les zones del cos, tant cara com coll i escot, com braços, cames, esquena i dors de mans.

Al nostre Centre disposem d’una gamma de Peelings àmplia de les marques més capdavanteres en aquest camp, com MediDerma, ZoHealthSkin, Mesoestetic i Peelings de formulació pròpia. Realitzem tant Peelings liposomats com Químics. Utilitzem un gran nombre de principis actius que solem combinar per potenciar els seus efectes i així obtenir gran impacte en la millora de la pell: Retinol, Àcid Pirúvico, Àcid Ferúlico, Vitamina C, Solució de Jessner, Àcid tricolacético etc.

Acne Juvenil i de l'Adult

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Peeling
    After-Peeling
    Antes PeelingDespués
  • Before-Peeling 2
    After-Peeling 2
    AntesPeeling 2Después

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Uns 30 minuts. Si la zona a tractar és àmplia pot requerir d’1 hora.

Nombre de sessions

Els Peelings superficials solen requerir de 3 sessions de periodicitat mensual. Els Peelings mitjà-profunds solen ser una sessió única.

Resultats

Totes les pells milloren amb un peeling i si realitzem un examen detallat i minuciós de la pell que ens permeti personalitzar el peeling més adequat podem aconseguir que la pell llueixi d’una manera extraordinària.

Què hem de tenir en compte en els Peelings Químics?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

És bastant freqüent que indiquem un Peeling com a punt de partida davant una inquietud estètica que se’ns consulti, doncs en moltes ocasions, pells deteriorades, opaques, després d’un Peeling milloren de forma tan notable que la persona llavors es trobi més disposada a seguir un tractament domiciliari que requereix de més implicació i més constància.

En la seva variant clínica les principals indicacions són:

Acne Rosácea

Dermatitis seborreica (pell grassa)

Melasma

Taques solars

Fotoenvelliment

Lesions solars: Queratosis actíniques

Cicatrius

Aplicacions Estètiques

Porus obert

Envelliment cutani

Irregularitats de la pell

Pell citrina, seca i sense llum

Flacidessa cutània

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa al nostre Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració minuciosa de la pell per poder indicar i planificar el millor tractament.

Tècnica

Després de la neteja minuciosa de la pell s’apliquen diverses capes de diferents substàncies químiques segons el problema que desitgem tractar o el resultat que volem obtenir. S’apliquen de diferents formes segons siguin preparats líquids o gels i de la profunditat que vulguem aconseguir. La majoria no produeixen cap molèstia no obstant això hi ha alguns Peelings que poden donar sensació de coïssor que contrarestem amb l’aplicació d’aire fred intens que atenua la molèstia de forma pràcticament total. No es requereix de l’aplicació de crema anestèsica prèvia.

Cures pretractament

En la majoria de Peelings mitjà profunds es requereix d’una preparació prèvia d’entre 2 a 4 setmanes mitjançant tractament domiciliari que facilitem en la consulta. Els altres Peelings requereixen d’un tractament previ dermoestètic de cabina realitzat pels nostres professionals esteticistes uns 3-5 dies abans.

Cures postractament

Indiquem com i quan reiniciar el tractament cosmètic habitual, i en la majoria de casos ha d’evitar-se l’exposició solar mitjançant l’ús de fotoprotectors. En els Peeling mitjà profunds pot requerir-se d’una tractament calmant o regeneratiu domiciliari per evitar molèsties i recuperar la pell de forma més ràpida i eficaç i obtenir uns resultats de forma més ràpida i garantida.

Tractaments complementaris

Si coexisteixen problemes clínics o estètics el Peeling pot complementar altres tractaments amb Làser, Àcid Hialurònic o Botox.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres