Solcs nasolabials

Ácido hialurónico

Solcs nasolabials

Els solcs nasolabials són els plecs que es formen des dels laterals de les ales del nas fins a les comissures dels llavis. Amb el pas dels anys aquests plecs es van marcant de forma més notòria donant un aspecte global de la cara de cansament i envelliment.

Aquest problema es pot resoldre de forma fàcil i amb resultats molt naturals emplenant aquests solcs amb Àcid Hialurónic.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Nasolabial
    After-Nasolabial
    AntesNasolabialDespués
  • Before-Nasolabial
    After-Nasolabial
    AntesNasolabialDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 20 i 30 minuts en consulta

Durada dels resultats

Entre 18 i 24 mesos.

Inici de l'efecte

S’observa la millorança al moment, si ben el resultats definitiu s’aprecia al mes

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurónic?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Plecs nasolabials excessivament marcats.

Quin Àcid Hialurónic fem servir

Disposem d’Àcids Hialurónics específics per a aquesta zona que han suposat un gran avanç per treballar amb total seguretat. Segons el grau d’enfonsament dels solcs nasolabials triem l’Àcid Hialurónic amb el grau de densitat, reticulació i elasticitat més idonis. En Qderm usem els nous Ácidos Hialurónics resilents (RHA) dels Laboratoris Teoxane i els de el Laboratori Allergan, marca capdavantera en Àcid Hialuronic a tot el món.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa al nostre Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració minuciosa de la zona facial, valorant l’estat de la pell i el grau de fermesa del rostre. És molt important si es detecta flaccidesa determinar si prèviament a la correcció dels solcs es requereix realitzar un lífting dels 8 punts per així corregir primer aquesta flaccidesa i elevar les galtes i els pòmuls de la cara perquè el posterior farcit dels solcs ofereixi uns resultats òptims.

Tècnica

Els solcs nasolabials s’emplenen amb Àcid Hialurónic mitjançant agulla fina o cánula segons es valori de forma individualitzada. És una tècnica que requereix l’aplicació prèvia de crema anestèsica per poder realitzar el tractament amb confort i sense dolor.

Cures pretractament

Cap especialment

Cures postractament

Higiene de la zona i aplicació del Kit Postractament Naqua que facilitem en la Clínica amb crema i mascarilla amb propietats descongestivas i regeneratives durant 2 setmanes.

Es pot reprendre la vida laboral i social immediatament.

Tractaments complementaris

Lifting dels 8 punts

Tractament Cosmètic per millorar l' aspecte de la pell facial de forma global.

Peelings Químics

Si té algun dubte contacti amb nosaltres