Arrugues perioculars o potes de gall

Àcid Hialurònic

Arrugues perioculars o potes de gall

Hi ha personis que per la seva forma de gesticular i d’expressar-se marquen de forma pronunciada les arrugues laterals dels ulls. És una consulta molt freqüent i doncs aquestes arrugues molesten molt a les persones. Quan això ocorre, el pas del temps només empitjora aquesta situació donant lloc a una expressió facial de cansament.

El farciment d’aquestes petites arrugues amb Àcid Hialurónic pot resoldre aquest problema aconseguint-se una expressió facial més atractiva.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-AH frente entrecejo
    After-AH frente entrecejo
    AntesAH frente entrecejoDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 15 i 20 minutos en la consulta.

Durada dels resultats.

Entre 8 i 12 mesos.

Inici de l'efecte

S’observa la millorança al moment, si ben el resultats definitiu s’aprecia al mes

Que hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurónic?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Arrugues peri-oculars o potes de galls marcades

Quin Àcid Hialurònic utilitzem

Disposem d‘Àcids Hialurònics específics per a aquesta zona que han suposat un gran avanç per realitzar aquest tractament amb total seguretat. Al nostre Centre realitzem aquest tractament amb els nous Àcids Hialurònics resilents dels Laboratoris Teoxane que tenen una gran flexibilitat i permeten que en ser injectats en zones com aquesta amb una gran mobilitat durant la gesticulació, s’obtinguin uns resultats molt naturals sense que es marquin ni apreciïn amb el moviment. Al nostre Centre estem molt satisfets amb aquesta nova generació d’Àcid Hialurònics.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa al nostre Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració minuciosa de la zona facial, valorant l’estat de la pell i el grau de fermesa del rostre

 

És molt important observar la gesticulació i els moviments de les celles i de les parpelles i valorar si prèviament al farciment amb Àcid Hialurònic de les arrugues d’aquesta zona es requereix tractament amb Botox per poder millorar la mirada si aquesta s’observa cansada i disminuir la força contràctil dels músculs orbiculars si s’observa excessiva. Decidir realitzar prèviament un tractament amb Botox o no resulta crucial per aconseguir uns resultats gratificants, naturals i duradors i aquesta delicada zona.

Tècnica

S’emplenen aquestes arrugues mitjançant injecció amb agulles molt fines mitjançant tècnica retrògrada, en ventall o amb múltiples puncions tipus mesoteràpia per realitzar microdipòsits. És una tècnica practicament indolora.

Cures pre-tractament.

Cap especialment

Cuidats post-tractament.

Higiene de la zona i aplicació del Kit Post-tractament Naqua que facilitem en la Clínica amb crema i mascareta amb propietats descongestives i regeneratives durant 2 setmanes.

Es pot reprendre la vida laboral i social immediatament.

Tratamientos complementarios

Botox

Tractament Cosmètic per millorar és aspecte de la pell facial de forma global.

Peelings químics

Si té algun dubte contacti amb nosaltres