Dermatologia Clínica i Estètica

Tractaments

ÀCID HIALURÒNIC

Els farciments amb Àcid Hialurònic han suposat una gran revolució al món de la Medicina Estètica ja que per les seves extraordinàries característiques permeten posar solució a la flaccidesa de forma senzilla, indolora, sense els riscos de la cirurgia i amb resultats visibles des del primer momento

iStock_000012610304_Large-1-1iStock_000012610304_Large-1-1

Arrugues frontals i de l'entrecella

Hi ha persones que per la seva forma de gesticular i d’expressar-se se’ls marca de forma excessivament pronunciada el rictus de l’entrecella i les arrugues del front.

Saber més

crows-feet-eye-wrinkles-female-closeup-1crows-feet-eye-wrinkles-female-closeup-1

Arrugues perioculars o potes de gall

Hi ha persones que per la seva forma de gesticular i d’expressar-se marquen de forma pronunciada les arrugues laterals dels ulls.

Saber més

Close-up of lips of young beautiful femaleClose-up of lips of young beautiful female

Augment i perfilat de llavis

Els llavis tenen una importància enorme en l’atractiu d’una persona. Uns llavis carnosos i ben definits resulten voluptuosos i sensuals.

Saber més

shutterstock_99302936shutterstock_99302936

Dors de les mans

Les mans tenen una gran importància tant en la nostra vida privada com en les nostres relacions socials i en la nostra vida laboral.

Saber més

Beauty woman giving botox injections.Beauty woman giving botox injections.

Lifting dels 8 punts

La flacidez dels teixits de la cara és un dels problemes que més consultes genera en la nostra consulta. Amb el pas dels anys es perd l’anomenat triangle de la joventut.

Saber més

earlobesearlobes

Lòbuls de les orelles

La zona del lòbul de l’orella tambén envelleix i en ocasions el pes dels pendents pot empitjorar aquest procés elongando el lòbul cap avall i engrandint el forat de forma inestética.

Saber més

Beautiful Woman Face. Beauty Portrait. Beautiful Spa Woman TouchBeautiful Woman Face. Beauty Portrait. Beautiful Spa Woman Touch

Rejoveniment perioral

La zona dels llavis i la pell de la seva al voltant així com les comissures laterals de la boca tenen un alt impacte en l’atractiu de les persones.

Saber més

gallery-1455740656-gettyimages-sb10068664d-004gallery-1455740656-gettyimages-sb10068664d-004

Temples enfonsades

Hi ha rostres que amb el pas dels anys sofreixen una pèrdua de volum a nivell de les asseguis o zona temporal, provocant que les celles es marquin a l’excés en mancar del seu teixit de sustentació.

Saber més

decolletagedecolletage

Solcs nasolabials

Els solcs nasolabials són els plecs que es formen des dels laterals de les ales del nas fins a les comissures dels llavis.

Saber més

shutterstock_128763254shutterstock_128763254

Tractament de les ulleres

Les ulleres suposen una de les preocupacions estètiques més esteses ja que provoquen que la mirada es vegi cansada.

Saber més

Laser-Hair-RemovalLaser-Hair-Removal

Depilació làser

És un tractament amb una gran demanda pels seus enormes avantatges front altres procediments tradicionals per eliminar el pèl. Una pell sense pèl és una pell llisa, suau i molt agradable al tacte

Saber més

Dermafashion_Vein_RemovalDermafashion_Vein_Removal

Eliminació làser de venes i angiomes.

En la pell poden observar-se diferents lesions vasculars que es veuen inestètiques en donar una coloració vermella a la pell com les venes varicoses, aranyes vasculars o telangiectasies, angiomes o nevos robí, cuperosis o vermellor difusa facial.

Saber més

fotorejuvenecimientofotorejuvenecimiento

Fotorejoveniment amb Làser

El fotorejoveniment no ablatiu el realitzem al nostre Centre amb el Làser Neodimi-Yag i amb la Llum Polsada Intensa o IPL. Amb l’edat i l’exposició solar la pell perd elasticitat i apareix la flacidez que dóna un aspecte cansat i envellit i provoca en moltes persones frustració i disconformitat amb la seva imatge.

També realitzem el fotorejoveniment ablatiu amb el Làser Erbi amb la tècnica fraxel.

Saber més

face-mapping-and-your-healthface-mapping-and-your-health

Eliminació Làser de taques cutànies

L’objectiu d’aquest tractament és aconseguir una pell d’aspecte juvenil, lluminosa i uniforme de to. Les pells clares amb l’exposició crònica al sol sofreixen canvis de pigmentació que al principi són poc evidents però amb el temps van apareixent taques més grans ocasionant una aparença citrina.

Saber més

UNITAT LÀSER

El gran avantatge d’aquesta plataforma és la diversitat de tractaments que poden realitzar-se permetent adaptar i personalitzar cada tractament segons les diferents característiques de la zona a tractar, les individuals de cada pacient, i en totes les èpoques de l’any