Augment i perfilat de llavis

Àcid hialurónic

Augment i perfilat de llavis

Els llavis tenen una importància enorme en l’atractiu d’una persona. Uns llavis carnosos i ben definits resulten voluptuosos i sensuals.

L’augment del volum i perfilat dels llavis és un tractament que no té edat doncs hi ha persones que de forma constitucional presenten uns llavis estrets i poc definits si bé és cert que amb l’edat aquest procés ocorre de forma gairebé inevitable.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-AH Perfilado labios
    After-AH Perfilado labios
    AntesAH Perfilado labiosDespués
  • Before-AH Perfilado labios
    After-AH Perfilado labios
    AntesAH Perfilado labiosDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 20 i 30 minuts en la consulta.

Durada dels resultats

Entre els 18 i 24 mesos.

Inici dels efectes

S’observa la millorança al moment si ben els resultats definitius s’aprecien al mes.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurónic?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Llavis estrets i amb vora aplanada.

Llavis invertits.

Quin Àcid Hialurònic utilitzem

Existeixen Àcids Hialurònics especials per a aquesta zona i a Qderm utilitzem els nous Àcids  Hialurònics resilents (RHA) dels Laboratoris Teoxane que es caracteritzen per ser molt adaptables i resulten ideals per a zones com aquesta que estan sotmeses a un gran moviment i que tenen una gran diversitat funcional com la de parlar, mastegar, beure, besar, xiular etc. Estem molt satisfets amb aquesta nova gamma de productes ja que ofereixen uns resultats extremadament naturals.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa en nostra Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració minuciosa de la zona oral, tant dental com de la textura i densitat dels llavis i de la pell de la zona peri-oral. 

Tècnica

Aplicació d’Àcid Hialurònic mitjançant agulles molt fines i en ocasions amb cànules en diferents punts dels llavis que s’estableixen de forma individualitzada. Pot infiltrar-se només el vorell o realitzar augment del volum injectant a la zona vermella dels llavis. De vegades es requereix d’eversió i s’injecta des de la zona de la pell i/o de la mucosa.

En ser una zona sensible i dolorosa s’ha d’aplicar prèviament crema anestèsica en tota la zona per així poder realitzar el tractament amb total confort.

Cures pretractament

Cap especialment

Cures postractament

Només certes cures mínimes com evitar mossegar-se els llavis o realitzar succió exagerada les següents dues hores després del tractament.

Tractaments complementaris.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres