Eliminació Làser de taques d’acne

Unitat Làser

Eliminació Làser de taques d'acne

Demana la teva Visita Cosmètica Dermatològica aquí

Si has tingut acne i els granets t’han deixat taques, segurament et sents molt a disgust amb la teva pell i amb la sensació de que mai arriba el moment de veure’t bé, doncs si els granets ja son inestètics, aquestes taques que queden i que no hi ha manera de que marxin potser encara son pitjors, doncs son “eternes”.

 

En primer lloc, animar-te i dir-te que és poden eliminar i que a més, amb els tractaments per eliminar-les, la teva pell es veurà més maca que mai.

 

Per eliminar de manera definitiva aquestes taques, cal també evitar l’aparició de noves lesions d’acne doncs et seguiries tacant si fos així i no acabaríem mai.  Això ho aconseguim dissenyant una rutina cosmètica personalitzada que es fa a casa i que inclou retinols del laboratori Zo Skin Health que son molt potents i efectius.  És una rutina que et serà fàcil de fer i que et resultarà molt gratificant doncs la pell millora des dels primers dies de fer-se.  Aquests tipus de retinol es venen sols a centres mèdics especialitzats i a Qderm disposem d’ells i ens encanten pels resultats ràpids i impressionants que donen.  Els retinols de ZO  activen la pell de manera molt intensa, la renoven,  i  frenen de manera molt ràpida i eficaç l’aparició de granets i a més, milloren la tonalitat de la pell i també aclareixen les taques de la cara dels granets antics.  Amb aquesta rutina la pell ja es veu llisa, lluminosa, sense greix i amb un to molt uniforme.

 

Si al realitzar la Visita Cosmètica Dermatològica es detectés que la causa del acne és hormonal es valoraria si a més de donar la rutina cosmètica cal afegir tractament oral o no.

 

Un cop la rutina cosmètica ja esta ben incorporada i les lesions acneiques ben controlades, cosa que passa entre 1 i 3 mesos de iniciar-se el tractament,  la pell ja està a punt per fer el tractament amb làser per eliminar les taques d’acne. Per les pells clares, el tipus de làser que utilitzem és la IPL (Llum Intensa Polsada), mentre que per les pells més morenes utilitzem el Làser Alexandrita. Amb els dos tipus de làser aconseguim una eliminació ràpida i eficaç de les taques, i a la setmana la pell ja es veu llisa, lluminosa i amb un aspecte radiant.

 

Si les taques d’acne son el teu problema i les vols eliminar, per què puguis fer-te una idea del cost que suposa t’informem dels preus.

 

La Visita Cosmètica Dermatològica té un cost de 120€

 

El cost dels productes cosmètics de ZO Skin Health oscil·la segons la rutina que calgui fer entre 190 i 450€.  La majoria de productes no cal renovar-los fins als 8-10 mesos.

 

El tractament làser tant amb la IPL com amb el Làser Alexandrita té un cost de 380€ una sessió, i amb una o dos sessions son suficients.

 

Normalment, encara que no hi hagi acne actiu la visita amb el tractament cosmètic domiciliari s’ha de fer sempre abans del làser, doncs la pell juvenil és greixosa i porosa i amb els retinols la pell millora molt el seu aspecte i a més, el tractament làser resulta més eficaç i les taques marxen de forma més fàcil i de manera més completa. Amb la combinació dels dos tractaments els resultats son espectaculars.

 

Confiem que aquesta informació t’hagi ajudat per orientar-te i restem a la teva disposició per tal de poder solucionar el teu cas particular.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Duració del tractament

Cada sessió té una durada de una hora.

Número de sessions

Normalment son suficients 1 o 2 sessions per eliminar les taques solars.

Resultats

Els resultats es comencen a veure després del cinc primers dies del tractament làser i la pell va millorant de manera progressiva durant les següents setmanes.

Què hem de tenir en compte en l'eliminació de taques d'acne amb Làser?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Taques post-inflamatòries causades per l’acne.

Passos previs

És molt important primer realitzar una Visita Cosmètica Dermatològica per valorar l’estat general de la pell i de si existeix o no un acne actiu i si hi ha una causa hormonal de fons.  Si fos així es passaria al seu tractament per resoldre’l totalment.

 

En aquesta primera visita també es dissenya una rutina cosmètica mèdica que es farà al domicili, i que és totalment necessària tant si hi ha acne actiu com no, doncs amb els retinols pautats la pell millora molt  i facilita l’eliminació de les taques amb el làser  de manera molt important. És amb la combinació dels dos tractaments, el tractament cosmètic amb retinols potents  i el làser, que s’aconsegueixen resultats espectaculars en l’eliminació de les taques d’acne.

Tècnica

És molt ràpida i poc molesta.

 

Per eliminar les taques d’acne s’utilitzen dos tipus de làser.  Per les pells clares s’utilitza la IPL (Llum Polsada Intensa) que s’aplica a tota la pell de la cara.  Per les pell morenes s’utilitza el Làser Alexandrita i la llum s’aplica a cada una de les taques.

 

Tant abans com després del tractament amb làser, a casa es segueix fent el tractament cosmètic amb retinols potents, doncs els retinols potencien els resultats del làser i aporten un plus important en quan a la seguretat i la eficàcia al tractament.

 

El tractament amb làser es realitza durant els mesos de tardor, hivern i primavera.  El tractament cosmètic amb retinols es realitza tot l’any i es particularment necessari durant els mesos de sol intens del estiu, ja que evita sorpreses desagradables de repigmentacions.

Cuidats pre-tractament

La realització de la rutina cosmètica mèdica pautada amb retinol, que al activar i renovar la pell, constitueix la millor  preparació prèvia.

Cuidats post-tractament

Després del tractament la pell es veu vermella i congestionada durant una hora aproximadament.

No cal interrompre la rutina cosmètica domiciliaria ja que la pell ho tolera bé i si es manté millorarà el resultat del làser.

Les taques s'observaran més fosques durant els següents 5 -7 dies però permet fer vida social i laboral amb normalitat ja que podem utilitzar foto-protectors solars amb color.

Després d'aquest període les taques es van aclarint progressivament i tota la pell es va veient millor, amb una llum i una textura radiants. Tota la pell es veu renovada amb un aspecte molt atractiu.

Tractaments complementaris

Un cop eliminades les taques cutànies ocasionades pel acne, si es vol seguir reduint el tamany dels poros de la pell i millorar la llum i la textura de la pell, es poden realitzar els següents tractaments

Hydrafacial : higiene – peeling per aspirar el contingut del poros i insuflar peeling dins els poros nets per tal de reduir el seu tamany. Aquest tractament es pot fer també abans del làser per eliminar les taques d’acne.

Terapia Fotodinàmica

Microneedling

Si té algun dubte contacti amb nosaltres