Eliminació làser de venes i angiomes

Unitat Làser

Eliminació làser de venes i angiomes.

En la pell poden observar-se diferents lesions vasculars que es veuen inestètiques en donar una coloració vermella a la pell com les venes varicoses, aranyes vasculars o telangiectasias, angiomes o nevos robí, cuperosis o vermellor difusa facial.

Per eliminar aquestes lesions vasculars disposem en Qderm del Làser Neodimi-Yag la longitud del qual d’ona és idònia doncs és absorbida per l’hemoglobina sense afectar a la resta d’estructures presents en la pell, amb el que s’aconsegueixen excel·lents resultats amb una elevada seguretat.

Destacar que en cames poden coexistir venes varicoses de diferent calibre i que pot resultar necessari tractaments combinats amb Làser Neodimi-Yag i escleroteràpia. Les venes varicoses blavoses de major grandària segueixen sent candidates com a tractament de primera elecció la escleroteràpia, mentre que les vermelloses fines és millor eliminar-les amb làser.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Venas
    After-Venas
    AntesVenasDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 25 i 30 minuts.

Nombre de sessions nevos robí i aranyes vasculars

una única sessió és suficient.

Nombre de sessions venitas facials

Si són escasses amb una única sessió és suficient. Si són nombroses es tracten amb 2 o 3 sessions separades d’uns 2 mesos cadascuna d’elles.

Nombre de sessions rojez difusa o cuperosis

Es tracta amb 2- 3 sessions separades de 2-3 mesos i pot requerir d’un manteniment cada 2 o 3 anys.

Nombre de sessions venes varicosas de cames

Segons l’extensió es tracten amb una sessió única i retoc als 2 o 3 mesos. Si són molt extenses es precisen 2 o 3 sessions i després es realitza el retoc també als 2 o 3 mesos.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Làser Vascular?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Venes varicosas de petit calibre de cames

Petites venitas facials

Cuperosis o rojez tant facial com en coll o escot.

Aranyes vasculars o telangiectasias de cara o en qualsevol localització corporal.

Nevos robí o angiomes

Passos previs

Abans d’iniciar el tractament al nostre Centre sempre realitzem una visita mèdica informativa sense cost algun. En ella confeccionem una història clínica i una completa exploració física posant especial atenció a detectar signes relacionats amb el sistema circulatori. Fins i tot no evidenciant cap tret suggestiu de compromís circulatori, sempre sol·licitem que els pacients acudeixin a un especialista en Cirurgia Vascular i la realització d’un Ressò-Doppler doncs és una tècnica no invasiva que permet comprovar l’estat del sistema circulatori de les cames.

Tècnica

S’ha de resseguir amb el capçal del làser el trajecte complet de cada vena. Si es tracta d’aranyes vasculars o nevos robí es dispara en polsos sobre cada lesió. La vermellor de la cuperosis ha de tractar-se en forma d’escombratge de tota la zona. La refrigeració de la pell és mitjançant aire fred sense necessitat de contacte entre el capçal del làser i la pell, la qual cosa resulta higiènic i segur en observar-se a tot moment la pell.

 

És una tècnica dolorosa per les venes de les cames que són més gruixudes que les de cara. Per això és molt important l’aplicació prèvia de crema anestèsica en oclusió amb film transparent mínim 1 hora abans de la sessió. L’aire fred del làser també contribueix a evitar el dolor.

Cuidats pre-tractament

Cap especialment.

Cuidats post-tractament

Després del tractament s'observa vermellor que respon bé amb l'aplicació de gel de Aloe Vera.

Per als tractaments facials, de coll i escot es recomana una higiene acurada i l'aplicació de foto-protector cada matí durant 1 mes.

Quan es tracten les venes varicosas de les cames no és necessari l'ús de mitjanes compressives ni de pressió local. Poden apreciar-se punts concrets inflamats i lleugerament dolorosos que aniran cedint entre 2 i 3 setmanes però que no solen requerir de anti-inflamatoris orals ni de cures especials

Els trajectes de les venes varicoses poden observar-se més foscos o vermells durant unes 2-3 setmanes.

Les venes més fines desapareixen al moment de la sessió, però les més gruixudes poden trigar entre 2 i 3 mesos a anar millorant despareixent entre un 40-50% de les mateixes. És per això que es requereix realitzar un retoc..

Els nevos robí després de ser coagulats amb el làser canvien a color marró fosc amb el que aparenten ser petites pigues que van desapareixent en el termini d'1 mes.

Les aranyes vasculars desapareixen de forma progressiva i lenta en 1 mes.

Tractaments complementaris

La vermellor facial associada a l’Acne rosàcea requereix d’una actuació més àmplia amb tractament dermatológico personalitzat segons el tipus i grau de severitat de la mateixa. De fet, el tractament amb Làser es realitza quan la malaltia es troba baix control sense lesions acneiques inflamatories actives.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres