Farciments amb Àcid Hialurònic

Àcid Hialurònic

Farciments amb Àcid Hialurònic

La flaccidesa és un problema que dóna un aspecte global de la cara de cansament. Aquesta flaccidesa és conseqüència de canvis en molts nivells, com la pèrdua de fibres elàstiques en la pell, la laxitud dels dipòsits grassos de la cara, la laxitud dels lligaments de sustentació i la resorció òssia. Gràcies a l’aparició de l’Àcid Hialurónic tots aquests canvis poden ser millorats mitjançant tècniques senzilles i amb uns resultats sorprenents.

Els farciments amb Àcid Hialurónic han suposat una gran revolució al món de la Medicina Estètica ja que per les seves extraordinàries característiques permeten posar solució a la flaccidesa de forma senzilla, indolora, sense els riscos de la cirurgia i amb resultats visibles des del primer moment, podent reprendre la vida laboral i social al mateix moment d’acabar el tractament en la consulta.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Què és l'Àcid Hialurónic

L’Àcid Hialurónico és una estructura fibrilar que es troba de forma natural en el nostre organisme i que té la funció de sustentació i que amb l’edat la seva producció disminueix de forma notable contribuint a l’aspecte envellit de la pell i a la flacidez. dels teixits de la cara. S’ha aconseguit sintetitzar en el laboratori Àcid Hialurónico semblat al natural però modificat perquè en injectar-ho com a farcit no sigui eliminat de forma ràpida pels enzims presents en el nostre organisme, les hialuronidasas, i així poder oferir uns resultats més duradors.

Durada del tractament

Entre 20 minutos a 1 hora

Inici dels efectes

Al moment d’aplicar el tractament ja s’observa, si bé al mes el resultat és més definitiu.

Durada dels resultats

Entre 6 mesos i 3 anys (segons tipus de producte i profunditat d’aplicació)

ÀCID HIALURÒNIC

Els farciments amb Àcid Hialurònic han suposat una gran revolució al món de la Medicina Estètica ja que per les seves extraordinàries característiques permeten posar solució a la flaccidesa de forma senzilla, indolora, sense els riscos de la cirurgia i amb resultats visibles des del primer momento

iStock_000012610304_Large-1-1iStock_000012610304_Large-1-1

Arrugues frontals i de l'entrecella

Hi ha personis que per la seva forma de gesticular i d’expressar-se se’ls marca de forma excessivament pronunciada el rictus de l’entrecella i les arrugues del front.

Saber més

crows-feet-eye-wrinkles-female-closeup-1crows-feet-eye-wrinkles-female-closeup-1

Arrugues peri-oculars o potes de gall

Hi ha personis que per la seva forma de gesticular i d’expressar-se marquen de forma pronunciada les arrugues laterals dels ulls.

Saber més

Close-up of lips of young beautiful femaleClose-up of lips of young beautiful female

Augment i perfilat de llavis

Els llavis tenen una importància enorme en l’atractiu d’una persona. Uns llavis carnosos i ben definits resulten voluptuosos i sensuals.

Saber més

shutterstock_99302936shutterstock_99302936

Dors de les mans

Les mans tenen una gran importància tant en la nostra vida privada com en les nostres relacions socials i en la nostra vida laboral.

Saber més

Beauty woman giving botox injections.Beauty woman giving botox injections.

Lifting dels 8 punts

La flacidez dels teixits de la cara és un dels problemes que més consultes genera en la nostra consulta. Amb el pas dels anys es perd l’anomenat triangle de la joventut.

Saber més

earlobesearlobes

Lòbuls de les orelles

La zona del lòbul de l’orella tambén envelleix i en ocasions el pes de les arrecades pot empitjorar aquest procés d’elongació del lòbul cap avall i engrandint el forat de forma inestética.

Saber més

Beautiful Woman Face. Beauty Portrait. Beautiful Spa Woman TouchBeautiful Woman Face. Beauty Portrait. Beautiful Spa Woman Touch

Rejuveniment peri-oral

La zona dels llavis i la pell de la seva al voltant així com les comissures laterals de la boca tenen un alt impacte en l’atractiu de les persones.

Saber més

gallery-1455740656-gettyimages-sb10068664d-004gallery-1455740656-gettyimages-sb10068664d-004

Temples enfonsades

Hi ha rostres que amb el pas dels anys sofreixen una pèrdua de volum a nivell de les asseguis o zona temporal, provocant que les celles es marquin a l’excés en mancar del seu teixit de sustentació.

Saber més

decolletagedecolletage

Solcs naso-labials

Els solcs nasolabials són els plecs que es formen des dels laterals de les ales del nas fins a les comissures dels llavis.

Saber més

shutterstock_128763254shutterstock_128763254

Tractament de les ulleres

Les ulleres suposen una de les preocupacions estètiques més esteses ja que provoquen que la mirada es vegi cansada.

Saber més

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurónico?

Resol aquí els teus dubtes

Passos previs

És important realitzar una Visita Informativa que en nostra Centre és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una revisió dirigida a valorar l’estat de la pell i el grau de flacidez, analitzar els volums dels diferents compartiments grassos de la cara, i el més important, observar que tipus d’imatge es transmet i valorar què tipus de tractament és necessari realitzar per potenciar l’atractiu natural de cada persona aconseguint una imatge de jovialidad i vitalitat.

Tipus d'Àcid Hialurónico

Actualment al mercat existeixen tota una gamma de farciments d’Àcid Hialurónic de gran qualitat, alta seguretat i també amb diferents propietats per poder escollir el més adequat segons el tipus de tractament que desitgem realitzar. Segons el grau de densitat i reticulación tenim Àcids Hialurónics de baixa densitat i poca reticulación per a arrugues fines (codi de barres, coll, escot), més densos i reticulats per a plecs més marcats (solcs naso-genianos, entrecejo) i els de màxima resistència i poca flexibilitat per poder ser aplicats de forma profunda i poder remodelar el contorn de la cara i restablir els volums facials que amb l’edat s’han deteriorat (pòmuls, lifting facial dels 8 punts). En Qderm usem principalment la gamma d’Àcid Hialurónic dels laboratoris Allergan que són líders a tot el món per la seva excel·lent qualitat i seguretat.

Recentment han aparegut els Àcids Hialurónics resilentes que tenen una gran flexibilitat i permeten, en ser injectats en zones com a galtes o llavis que tenen un gran mobilitat durant la gesticulació, s’obtinguin uns resultats molt naturals sense que es marquin ni apreciïn amb el moviment. Al nostre Centre estem molt satisfets amb aquesta nova generació d’Àcid Hialurónics RHA dels laboratoris Teoxane.

Com s'apliquen

S’apliquen mitjançant injecció amb agulles fines o mitjançant cánulas que són totalment indolores. Els vials d’Àcid Hialurónic contenen Lidocaína que és un anestèsic per afavorir l’absència de dolor. En casos de tractaments d’arrugues fines, que són més dolorosos que els tractaments profunds per restablir els volums facials, s’aplica prèviament una crema anestèsica.

Cures pretractament

Cap especialment

Tractaments complementaris

Per aconseguir frenar el procés de la flacidez considerem fonamental realitzar una Visita Cosmètica i programar un tractament Cosmètic antienvelliment domiciliari.

També Els Peelings Químics per millorar la qualitat de la pell poden ser molt útils i potenciar els resultats dels farciments amb Àcid Hialurónico.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres