Qderm

Benvinguts a Qderm.

El nostre centre està dedicat a la Dermatologia i Estètica i el nostre objectiu és oferir als nostres pacients el millor servei de una manera totalment personalitzada amb un tracte proper i de confiança i amb l’ajut dels mitjans tecnològics més moderns.

Dra. Teresa Esgleyes i Ribot

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titulada com Especialista en Dermatologia Mèdic-Quirúrgica i Venereologia per la Universitat de Guadalajara (Mèxic), obtenint la seva homologació a Espanya i la col.legiatura com Especialista en Dermatologia al Col.legi de Metges de Barcelona.

Realitza als Estats Units un postdoctorat en Dermatopatologia a la Universistat de Texas i paral.lelament participa en diversos projectes de recerca al Dermatopatholohgy and Molecular Biology Laboratory Research de la mateixa Universitat.

Cursa el Doctorat de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona. Pel seu interès en la Dermatologia Estètica i en els noves tecnologies aplicades a la Dermatologia ha participat en diversos cursos i tallers sobre aquestes matèries. Pertany a diverses Societats Mèdiques com la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereología i la American Academy of Dermatology.

Ha treballat en diversos hospitals públics i centres mèdics privats com l’Hospital De Viladecans i al Centre Sanitari de Can Mora de Sant Cugat del Vallés.

Actualment exerceix com a metgessa adjunt en el Servei de Dermatologia de l’Hospital Sant Jaume de Calella i és fundadora del Centre de Dermatologia Clínica i Estètica Qderm de Barcelona.