Rejoveniment perioral

Àcid hialurónic

Rejoveniment perioral (codi de barres i comissures labials)

La zona dels llavis i la pell de la seva al voltant així com les comissures laterals de la boca tenen un alt impacte en l’atractiu de les persones. Amb l’edat els llavis s’aprimen i perden tersura, el reborde labial s’ aplana i apareixen les arrugues verticals en la pell del llavi superior i inferior i les comissures dels costats de la boca s’inclinen per a baix donant una ganyota o rictus d’aparent tristesa.

Tots aquests problemes poden millorar-se de forma important amb la infiltració d’Àcid Hialurónic si bé és important obtenir uns resultats naturals i harmoniosos per poder lluir uns llavis més definits i amb una expressió més jovial i alegre.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-AH Perfilado labios
    After-AH Perfilado labios
    AntesAH Perfilado labiosDespués
  • Before-AH Perfilado labios
    After-AH Perfilado labios
    AntesAH Perfilado labiosDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 20 i 30 minuts en consulta

Durada dels resultats

Entre els 18 i 24 mesos.

Inici de l'efecte

S’observa la millorança al moment si ben els resultats definitius s’aprecien al mes.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurònic?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Llavis estrets amb vora aplanada.

Llavis amb flacidez i falta de fermesa.

Arrugues verticals peri-orals (codi de barres)

Comissures laterals de la boca inclinades cap avall

Quina Àcid Hialurónic utilitzem

Al nostre centre estem molt satisfets amb els esplèndids resultats en aquesta zona amb els nous Àcids Hialurónios Resilentes (RHA). Dels Laboratoris Teoxane, Són una nova gamma de farciments que són molt adaptables i que ofereixen uns resultats molt naturals en zones com aquesta que estan subjectes a gran moviment i tenen una gran diversitat funcional com la de parlar, mastegar, beure, besar, xiular etc.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa en nostra Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració enfocada a valorar la zona oral, tant dental com dels llavis, la pell d’al voltant i la gesticulació muscular de la zona. D’aquesta forma es defineix i es programa de forma individualitzada el tractament a realitzar que sol ser combinat, doncs és molt freqüent realitzar el farciment amb Àcid Hialurónic juntament amb tècniques de rejuvenecimiento de la pell d’al voltant dels llavis mitjançant Peelings Químics i mesoterapia.

Tècnica

Injecció mitjançant agulles molt fines i en ocasions amb cánules d’Àcid Hialurónic en diferents punts dels llavis que s’indiquen de forma individualitzada. Pot infiltrar-se només el vorell o realitzar augment del volum injectant a la zona vermella dels llavis. De vegades es requereix d’eversió i s’injecta des de la zona de la pell i/o de la mucosa.

 

En ser una zona sensible i dolorosa s’ha d’aplicar prèviament crema anestèsica en tota la zona per així poder realitzar el tractament amb total confort.

Cures pretractament

Cap especialment

Cures postractament

Només certes cures mínimes immediates com evitar mossegar-se els llavis o realitzar succió exagerada les següents dues hores després del tractament.

Higiene de la zona i aplicació del Kit Postractament Naqua que facilitem en la Clínica amb crema i mascarilla amb propietats descongestivas i regeneratives durant 2 setmanes.

Es pot reprendre la vida laboral i social immediatament.

Tractaments complementaris

Si té algun dubte contacti amb nosaltres