Fotorejoveniment amb Làser

Unitat Làser

Fotorejoveniment amb Làser

El rejoveniment no ablatiu el realitzem al nostre Centre amb el Làser Neodimi-Yag i amb Llum Polsada o IPL.  Cada equip ofereix unes avantatges per lo qual es valorarà cada cas de manera personalitzada per tal de utilitzar la tècnica més adequada i obtenir els millors resultats.

 

Per el rejoveniment ablatiu utilitzem la técnica fraxel amb el Làser Erbi que orefereix a més millorar la superfície cutània de imperfeccions.

Amb l’edat i l’exposició solar la pell perd elasticitat i apareix la flaccidesa que dóna un aspecte cansat i envellit i provoca en moltes persones frustració i disconformitat amb la seva imatge. La flaccidesa és conseqüència de canvis en molts nivells, com la pèrdua de fibres elàstiques, l’atròfia dels dipòsits grassos de la cara, la lassitud dels lligaments i sistemes d’ancoratge i la resorció òssia. Per tractar la flaccidesa es requereix un estudi minuciós de les causes que convergeixen en cada persona per poder fer un bon diagnòstic i així realitzar l’abordatge amb els tractaments més adequats i específics de forma individual.

Amb el fotorejoveniment amb Làser tractem la pèrdua de l’elasticitat de la pell la qual és un dels mecanismes que contribueixen a la flaccidesa. El làsers Neodimi- Yag i Erbi i la IPL tenen unes longitud d’ona idònia per actuar a nivell de la dermis on es localitzen els fibroblastes  que són les cèl·lules encarregades de la síntesi de col·làgen responsable de l’elasticitat i de la fermesa de la pell i que la seva producció amb l’edat i amb l’exposició solar crònica es troba molt disminuïda. En ser activats per la llum del Làser els fibroblastes augmenten la producció de col·làgen i s’activen mediadors immunològics amb propietats regeneratives i així aconseguir que la pell llueixi més vital i juvenil.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Foto Rejuvenecimiento
    After-Foto Rejuvenecimiento
    AntesFoto RejuvenecimientoDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 30 i 40 minuts cada sessió.

Nombre de sessions

Se solen requerir de 3 a 4 sessions separades de 4 setmanes. Segons tolerància i resposta al tractament en cada sessió s’augmenta la potència i la intensitat de la sessió.

Durada dels resultats

Entre 6 i 12 mesos. En realitzar-se en combinació amb Tractaments Cosmètics d’alta potència la seva durada pot ser major.

Inici de l'efecte

Entre les 4 i 6 setmanes de la primera sessió. Els resultats són progressius amb les diferents sessions.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Làser?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Pell amb aspecte envellit, amb o sense dany solar i amb falta de lluminositat.

Arrugues fines

Flaccidesa

Passos previs

És important prèviament al tractament realitzar una Visita Informativa que en nostra Centre és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una revisió dermatològica per valorar tots els paràmetres que incideixen en la salut i la bellesa de la pell: aspecte global de la pell, grau de dany solar, presència o no de lesions cutànies i de quin tipus, grau de flaccidesa i determinar el seu nivell de lluminositat, textura, elasticitat i presència o no d’arrugues i de quin tipus. D’aquesta manera podem realitzar un correcte diagnòstic que ens permetrà determinar què tractaments són els adequats de forma individualitzada.

Tècnica

És molt ràpida, senzilla i pràcticament indolora. La sensació és de calor sense ser molesta. Es realitza per zones (cara, escot , dors de mans). El capçal del làser no té a cap moment contacto directe amb la pell la qual cosa resulta higiènic i segur, al no perdre la visió a cap moment de la mateixa i permet tractar zones irregulars i estretes. La refrigeració de la pell és per aire fred, i no amb gel, la qual cosa és més net i segur i aconsegueix que els trets amb prou feines s’apreciïn.

No requereix d'aplicació prèvia de crema anestèsica.

Es realitza durant tots els mesos de l'any.

Cures pre-tractament

Realitzar prèviament una Visita dermatològica cosmètica i haver iniciat el tractament cosmètic anti-envelliment adequat com a mínim 1 mes abans de la primera sessió. En el cas d’una pell amb dany solar sever o amb una textura deteriorada pot ser necessari un peeling previ 1 mes abans de l’inici del tractament.

Cures post-tractament

No requereix de cap específic i s’indica com prosseguir amb el Tractament Cosmètic en curs.

Tractaments complementaris

Per poder tenir una millorança important i lluir una pell espectacular recomanem aquest tractament en combinació amb Tractament Cosmètic d’alta potència antienvelliment que es pauta en la visita mèdica inicial i també combinar amb l’aplicació de Peelings químics realitzats en la consulta i que també es pauten en la mateixa visita mèdica.

Lifting Facial amb Àcid Hialurònic (flaccidesa)

Farcits amb Àcid Hialurònic (arrugues o plecs marcats)

Mesoteràpia (arrugues fines)

Si té algun dubte contacti amb nosaltres