Rejoveniment del coll i escot

La zona del coll i escot té una pell prima i vulnerable tant pel pas dels anys com per la forta exposició solar a la qual es veu sotmesa. A més té una gran importacncia estètica.  Es frequent  l’aparició de diferents problemes estètics en aquesta zona que poden resoldre’s després d’una correcta valoració.

Els problemes principals que poden observar-se són:

Fotorejoveniment i taques solars

Arrugues horitzontals o anells en el coll i arrugues fines en l'escot.

Fàscies marcades del coll i flaccidesa del sub-mentó

És freqüent que en una mateixa persona es detectin alhora varis d’aquests problemes pel que es requereix d’un tractament que contempli diverses estratègies amb un abordatge amb diverses tècniques.

Fotorejoveniment i taques solars

El tractament d’elecció i inicial serà l’eliminació de les taques solars i venetes amb IPL que s’aconsegueix de forma ràpida mitjançant dues sessions separades d’un mes. Amb això s’aconseguirà guanyar lluminositat i uniformitat de la zona i augmentar la turgència de la pell.

És bàsic també iniciar un tractament cosmètic antienvelliment per millorar l’elasticitat i turgència de la pell i evitar el dany solar que en aquesta zona és molt important mitjançant l’ús de fotoprotectors específics.

Altres tractaments complementaris són els tractament de cabina com els Peelings Químics associats o no amb la Mesoteràpia amb microneedling i  Fotorejoveniment amb làser ablatiu i no ablatiu.

Cercles marcats en el coll i arrugues fines de l'escot

En Qderm el millors resultats per a aquest problema els obtenim amb la Mesoteràpia amb Àcids Hialurònics dissenyats per a aquest tipus de tractament, Tècnica Splash, combinada amb  Fotorejoveniment amb Làser ablatiu i no ablatiu.

La Mesoteràpia es realitza amb l’aplicació prèvia de crema anestèsica i s’injecta amb agulles molt fines oferint uns resultats molt gratificants amb 3 sessions separades d’1 mes. Si es combina amb un Tractament Cosmètic antienvelliment adequat i 3 sessions de Fotorejoveniment amb làser el resultat és espectacular.

Fàscies del coll i flaccidesa del sub-mentó

Les fàscies del coll si no es corregeixen es van marcant cada vegada més amb els anys i a més tiren del sub-mentó el qual a poc a poc es va desdibuixant adoptant una forma de tenda de campanya a nivell de la papada que resulta molt inestètic.

Aquestes fàscies responen molt bé si es tracten de forma anual amb Botox, ja que s’aconsegueix una potent relaxació de les mateixes i la pell del coll torna a adherir-se al plànol muscular i l’oval de la cara recupera la seva forma en retrocedir la papada.


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat