Eliminació Làser de taques cutànies

Unitat Làser

Eliminació Làser de taques cutànies.

Demana la teva Visita Cosmètica Dermatològica aquí

L’objectiu d’aquest tractament d’eliminació de taques cutànies és aconseguir una pell d’aspecte juvenil, lluminosa, amb una textura llisa i de color uniforme.

 

Amb la tecnologia làser que disposem actualment,  quan es realitza un tractament de eliminació de taques en realitat el que s’està fent és un tractament de rejoveniment cutani molt intens, doncs a més de eliminar-se les taques, es milloren altres signes d’envelliment que presenta una pell exposada de manera crònica al sol.

 

Amb el temps, la pell exposada al sol, va patint una sèrie de canvis cada cop més evidents, Apareixen taques a la pell que es van fent més fosques, grosses i nombroses. La pell es fa gruixuda, perd elasticitat, el porus es dilaten, apareixen venes i tons vermellosos i arrugues més o menys pronunciades. Tot això fa que la pell tingui un aspecte opac, envellit i poc atractiu.

 

És cert que la pell té memòria al sol, i que la pell que més s’exposa al sol és aquella que no queda tapada per la roba al fer la nostre vida diària al carrer. Això vol dir, que el sol que més ens envelleix és el sol que ens arriba al carrer més que el de la platja. És per aquest motiu que les zones de la pell que més es queden afectades son les zones que més es veuen, o sigui, la de la cara, escot, braços i dors de les mans. Això fa que sigui un problema que afecta emocionalment ja que provoca no veure’s bé.

Les tecnologies de les que disposem a QDerm per a l’eliminació de taques cutànies.

Amb la tecnologia làser aquestes taques de la pell i la resta de efectes nocius del sol poden ser eliminats de manera efectiva i pràctica. Per aconseguir-ho disposem en la nostre clínica de tres equips diferents, Llum Polsada Intensa o IPL,  Làser Alexandrita i Pico Làser

 

Després de un estudi minuciós de cada cas es decideix l’abordatge més adequat i és freqüent combinar l’ús més d’un tipus de làser, doncs així s’aconsegueixen resultats més complets. És un tractament molt gratificant doncs és habitual que amb una sola sessió sigui suficient per obtenir uns resultats extraordinaris i sols si la pell està molt deteriorada caldran dues o tres sessions. És una tècnica ràpida, no dolorosa i no provoca l’aparició de crostes.

 

Amb l’aplicació d’aquest tractament làser, a més de aconseguir eliminar les taques de la pell, s’aconsegueixen altres efectes sinèrgics molt importants  com son l’estimulació de col·lagen i elastina, eliminació de venes i tons vermellosos, reducció de la mida dels porus, millora de la textura i de les arrugues de la pell amb lo qual podem dir que el resultat és un veritable rejoveniment global de la pell, la qual passa a ser uniforme, lluminosa, amb menys arrugues i imperfeccions, llisa i d’aspecte radiant.

La importància d’una rutina cosmètica diària

A QDerm sempre que realitzem un tractament d’aquest tipus, recomanem l’aplicació diària domiciliaria de Retinols potents de les línies dermo-cosmètiques mèdiques Zo Obagi Skin Health i All Skin Med. A la nostra clínica dissenyem de manera personalitzada una rutina cosmètica diària  antienvelliment que permet que la persona vagi gaudint de una pell activa, en constant renovació, i així els resultats del làser es veuen potenciats i perduren en el temps,

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Manchas
    After-Manchas
    AntesManchasDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Duració del tractament

Cada sessió té una durada de una hora.

Número de sessions

Normalment son suficients 1 o 2 sessions per eliminar les taques solars.

Resultats

Els resultats es comencen a veure després del cinc primers dies del tractament làser i la pell va millorant de manera progressiva durant les següents setmanes.

Què hem de tenir en compte en l'eliminació de taques amb Làser?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Taques solars i foto-envelliment de la pell de qualsevol localització, si bé les zones que més habitualment tractem son cara, escot i dors mans que son les zones més exposades al sol. També tractem taques de zones més extenses com braços, esquena i cames.

Passos previs

És important realitzar primer una Visita Informativa en la nostra Clínica que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa, definim el fenotip de la pell (segons contingut de melanina), i és molt important realitzar el correcte diagnòstic de totes i cadascuna de les lesions cutànies pigmentades presents en la pell amb l’ajuda del dermatoscop. A causa de la similitud de les taques solars amb altres lesions pigmentades considerem important que sigui un metge especialista en Dermatologia qui realitzi aquest estudi.

 

Les lesions cutànies pigmentades que amb major freqüència hem de diferenciar de les taques solars son les Queratosis seborreiques, el Melasma, els Nevos melanocítics, el Carcinoma Basocelul.lar pigmentat i el Melanoma Maligne.  Davant d’aquesta complexitat, doncs algunes de les lesions amb les que es poden confondre son malignes, resulta molt important la revisió dermatològica prèvia al tractament.  Aquest estudi el realitzem a QDerm al ser un Centre dedicat a la Dermatologia Clínica i tractem també totes les lesions pigmentades que no son taques solars de la manera més adequada.

 

Un cop feta la revisió de les lesions pigmentades passem a realitzar la valoració cosmètica de la situació en que es troba la pell per tal de confeccionar una rutina cosmètica antienvelliment domiciliaria individualitzada amb Retinol per tal de activar la pell i poder així anar reduint els efectes nocius del sol  i potenciar els resultats  amb el tractament làser.  Degut al enorme avenç de la cosmètica mèdica i de com millora la pell a curt i a llarg termini, considerem que és del tot imprescindible tenir activada la pell per poder fer el tractament làser de les taques, perquè a més de el làser serà més eficaç, els resultats perduraran més en el temps. A QDerm tenim totalment demostrat que fer una teràpia domiciliaria antienvelliment potent és una inversió de cara a gaudir de una pell cada cop més sana i maca i així estalviar tractaments de cabina al llarg del temps.

 

Després de un mes de iniciar el tractament cosmètic la pell ja està punt per poder realitzar l’eliminació làser de les taques cutànies.

Tècnica

És molt ràpida i poc molesta.  S’aplica la llum làser a tota la zona que es vol tractar como ara a la cara,  escot o dors de mans. És freqüent l’utilització de més de un tipus de làser si bé sempre primer tractem la zona amb Llum Polsada Intensa (IPL) però podem retocar algunes lesions amb Làser Alexandrita i Pico Làser.  També és habitual potenciar el resultat de rejoveniment associant un Làser fraccional no ablatiu com el Làser ProDeep.  

 

En zones extenses com els braços, esquena o cuixes fem tandes de eliminació de les taques amb el Làser Alexandrita i Pico Làser.

 

No es requereix d’aplicació prèvia de crema anestèsica en ser un procediment poc molest.

 

Aquest tractament es realitza durant els mesos de tardor, hivern i primavera.

Cuidats pre-tractament

La realització de la rutina cosmètica mèdica domiciliaria amb Retinol, que al activar i renovar la pell, constitueix la millor preparació prèvia.

Cuidats post-tractament

Després del tractament la pell es veu vermella i congestionada durant hora aproximadament.

No cal interrompre la rutina cosmètica domiciliaria ja que la pell ho tolera bé i si es manté millorarà el resultat del làser.

Les taques s'observaran més fosques durant els següents 5 -7 dies però permet fer vida social i laboral amb normalitat ja que podem utilitzar foto-protectors solars amb color.

Després d'aquest període les taques es van aclarint progressivament i tota la pell es va veient millor, amb una llum i una textura radiants. Tota la pell es veu renovada amb un aspecte molt atractiu.

Tractaments complementaris

Un cop eliminades les taques solars i consolidada la rutina cosmètica domiciliaria antienvelliment, altres tractaments que es poden realitzar per seguir millorant l’aspecte de la persona poder ser:

Fotorejoveniment fraccional no ablatiu amb Làser ProDeep

Fotorejoveniment fraccional ablatiu amb Làser DualMode

Terapia Fotodinàmica

Microneedling

Botox

Àcid Hialurònic

Si té algun dubte contacti amb nosaltres