Depilació làser

Unitat Làser

Depilació làser

És un tractament amb una gran demanda pels seus enormes avantatges front altres procediments tradicionals per eliminar el pèl.

Una pell sense pèl és una pell llisa, suau i molt agradable al tacte. A més d’aquests aspectes estètics hi ha malalties que milloren en eliminar el pèl, com és la hidrosadenitis supurativa d’aixelles, engonals i llavis genitals majors, el Pili incarnati, patologia que el pèl es doblega cap a dins de la pell amb els consegüents grans i inflamació, la foliculitis i la queratosis pilar.

D’altra banda la depilació tradicional amb pinces o cera per eliminar el pèl és aparatosa, consumeix molt temps, resulta frustrant amb resultats poc duradors i molt propensa a produir problemes com a grans, inflamació, cicatrius, el pèl punxa en despuntar de nou i la pell sofreix per l’aclaparant freqüència amb què requereix ser repetida.

La depilació làser constitueix una gran revolució per eliminar el pèl doncs és un tractament ràpid, indolor i molt eficaç, des de la primera sessió es noten els resultats i aconsegueix eradicar de forma permanent el pèl corporal i millora de forma molt important la qualitat de vida de les persones amb excés de pèl facial.

El pèl té un cicle amb 3 fases, anàgena, catàgena i telógena. La fase anágena és la de formació i creixement del pèl. El tractament amb làser és eficaç només quan incideix en el pèl en aquesta fase. El percentatge de pèls en aquesta fase varia segons la zona corporal i també té variacions individuals com a sexe, edat etc. És per això que es requereixen diverses sessions per poder eliminar el pèl.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Depilación
    After-Depilación
    AntesDepilaciónDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 10 i 40 minuts segons l’extensió de la zona a depilar

Nombre de sessions depilació corporal

El nombre de sessions per a la depilació corporal oscil·la entre 4 i 6 sessions, separades entre 1 a 2 mesos. El més freqüent és que als 6 o 8 mesos s’hagi finalitzat el tractament. Per al tractament del pèl residual recomanem un manteniment anual que se sol realitzar abans de l’estiu per així gaudir d’una màxima comoditat en aquesta època de l’any

Nombre de sessions depilació facial

La depilació facial és més variable a causa de la seva influència hormonal. Sol requerir entre 4 i 5 sessions a l’any de forma indefinida (en general, una sessió en cada estació de l’any, si bé pot ser més espaiada). Es requereixen de 3 sessions prèvies més seguides per aconseguir aquesta periodicitat.

Diferències entre la Fotodepilació amb IPL (Llum polsada intensa) i Depilació làser

Amb ambdues tècniques la depilació s’aconsegueix amb l’aplicació d’una energia lumínica que incideix o fa diana en la melanina del bulb del pèl. La diferència bàsica és en el tipus de llum. La IPL és una llum dispersa i no coherent i això ocasiona que la depilació amb aquest mètode sigui més lenta i amb més limitacions. El làser està format per ones lumíniques sincronitzades, amb una divergència mínima i monocromàtica. En la nostra experiència s’aconsegueix una depilació més ràpida i segura.

La plataforma que disposem en Qderm es compon de dos làsers. El làser Alexandrita és l’indicat per depilar la pell blanca. El làser Neodimi-Yag ens ofereix una gran versatilitat i seguretat doncs permet depilar de forma segura la pell bruna o bronzejada. És freqüent combinar l’ús de tots dos làsers en un mateix pacient, segons si la zona a depilar és més bruna (com areòles mamàries o zona genital i peri-anal) i l’època de l’any, doncs en els mesos d’estiu la pell sol estar bronzejada i així no discontinuem la depilació en els mesos que més es necessita aquest tractament.

Diferències entre la Depilació làser corporal i facial

La depilació làser del pèl corporal aconsegueix l’eradicació permanent del pèl. La pell quedarà suau i llisa i només amb uns pèls residuals escassos que són fins, amb prou feines sense color i de creixement molt lent. Aquest pèl residual amb prou feines és evident, però és aconsellable un manteniment a l’any, generalment abans de l’estiu, per així lluir en aquesta època de forma perfecta i anar eliminant-ho.

La depilació del pèl facial amb làser si ben no és permanent si que aconsegueix augmentar de forma tremenda la qualitat de vida de les persones. El pèl de la cara és el que té un creixement més ràpid, de seguida punxa, sol ser molt gruixut i negre, amb el consegüent sacrifico que suposa depilar-ho amb els procediments clàssics, i el complex que comporta la seva presència. Des de la primera sessió amb la Depilació làser les persones senten alleujament, doncs s’aconsegueix un alentiment del seu ritme de creixement. Això permet estar diverses setmanes sense pèl per primera vegada. A més el pèl es va afinant i perdent color, deixa de punxar, es torna escàs i les sessions es poden anar allargant fins a cada 3 mesos o més, i quan acudeix el pacient a sessió és per depilar un pèl que gens té a veure amb el pèl gruixut i abundant d’abans del tractament. Les pacients en tractament de Depilació làser facial solen estar molt satisfets.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Làser?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Depilació del pèl negre o castanyer fosc

Indicat tant en pells blanques com a brunes o bronzejades i també pells sensibles

Es realitza tots els mesos de l'any (no suspenem la depilació en els mesos de l'estiu)

Depilació del pèl facial: celles, patilles, llavi superior, mentó, sub-mentó, pèls nas i orelles.

Depilació del pèl corporal: aixelles, engonals, pubis, aureòles mamàries, braços, cames, mans i peus

Depilació del pèl genital: pubis, llavis majors de la vulva i zona peri-anal.

Passos previs

Abans d’iniciar el tractament al nostre Centre sempre realitzem una visita mèdica informativa sense cost algun. En ella confeccionem una història clínica completa. És molt important investigar si hi ha una causa genètica, medicamentosa o una alteració hormonal que pugui estar relacionada amb l’excés de pèl o hirsutisme i llavors contemplar si es requereix d’algun tractament coadjuvant. En la visita també definim el fenotip de la pell (segons contingut de melanina), revisem la zona a depilar, analitzem les característiques del pèl, tant grossor com a contingut i tipus de melanina. Sobre la base d’això donem un pressupost personalitzat en el qual consta el nombre total de sessions, l’interval entre sessions, i el cost de cada sessió.

Tècnica

Es va disparant el làser recorrent tota la zona a depilar de forma molt ràpida. El capçal del làser no té a cap moment contacto directe amb la pell, amb la qual cosa resulta higiènic i segur al no perdre la visió a cap moment de la pell, i permet tractar zones irregulars i estretes, com a celles, orelles o zona genital. La refrigeració de la pell és per aire fred, i no amb gel, la qual cosa és més net i segur i aconsegueix que els trets amb prou feines s’apreciïn.

Sempre realitzem el tractament amb l’aplicació prèvia de crema anestèsica perquè sigui totalment indolor.

Cures pre-tractament

Evitar l’ús de decolorants del pèl i la depilació amb cera o pinça 3 setmanes abans del tractament amb làser.

Cures post-tractament

Una vegada realitzat el tractament la pell pot estar lleument vermellosa però cedeix als 30 minuts i no se sent molèstia cap.

 

Es recomana no fregar amb esponja ja que amb una condícia normal aniran desapareixent en poques hores les restes de pèls que queden després de la depilació. L’aplicació d’un gel amb Aloe Vera pot també afavorir aquesta eliminació.

Tractaments complementaris

Làser per eliminar taques cutànies

Mesoteràpia Facial

Rejoveniment amb làser

Peelings Facials

Tractament amb Cosmètics d'alta potència anti-envelliment.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres