Tractaments dermoestètics

Tractaments dermoestètics de cabina

En Qderm disposem del servei de professionals especialitzats en tractaments dermo-cosmètics de cabina. Aquests tractaments ens resulten molt útils tant per obtenir resultats més ràpids i eficaços quan tractem diferents patologies cutànies com l’acne, la rosàcea o les dermatitis, com per aconseguir millorar la pell a nivell estètic complementant el cuidat cosmètic diari domiciliari. També són tractaments que poden venir de gust quan desitgem acaronar-nos i atorgar-nos un relaxant tractament de bellesa o cuando volem lluir de forma radiant en un esdeveniment social com unes noces o en una reunió especial. Disposem també de xecs regalo per poder oferir un regal personalitzat i molt exclusiu.

Per a aquests tractaments usem productes de primera qualitat, d’ús exclusiu en centres mèdics especialitzats i d’una alta qualitat, eficàcia i seguretat.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Tipus de tractaments dermoestètics de cabina

Neteja de cutis amb eliminació de cèl·lules mortes i punts negres

Tractament hidratant

Tractament vitalitzant

Tractament il•luminador

Tractament liftng

Tractament detoxificant

Tractament antiacné

Tractament dermatitis del cuir cabellut

Tractament dermooncològic facial

Tractament dermooncològic corporal

Durada del tractament

Cada sessión té una durada d’uns 40 minuts.

Nombre de sessions

Pot constituir un tractament únic si bé és molt habitual realitzar 3 sessions separades de 3 -4 setmanes.

Resultats

Nostres pacients solen sorprendre’s de l’aspecte de la pell després de la sessión. La pell llueix saludable, neta i hidratada. Segons el protocol usat pot observés ferm i amb un efecte lífting molt apreciable. En cas de pells irritades per diferents causes el grau d’alleujament i efecte calmant és immediat i durador.

Què hem de tenir en compte en els tractaments Dermoestètics?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Són molt àmplies: pells amb aspecte opac o cansat, que els falta lluminositat, estiguin deshidratades, amb flaccidesa o amb punts negres o lesions d’acne. També indicats en pells reactives, vermelles o intolerants, després de tractaments facials que provoquin irritació o inflamació (làser, peelings, tractaments amb Àcid Hialurònic), o en pacients en tractament oncològic tant facial com a corporal.

Passos previs

Quan existeixi una patologia cutània és important que aquest tractament estigui indicat pel mèdic dermatólogo mitjançant una visia informativa que al nostre centre no té cost algun.

 

En cas de desitjar una millora estètica de la pell es pot demanar hora directament amb el professional esteticista que d’acord amb el pacient passarà a realitzar el procediment més indicat.

 

Disposem tambén de xecs regalo per poder oferir a un ser estimat un tractament com a regal exclusiu i molt personalitzat.

Tècnica

S’apliquen diferents productes mitjançant, massatge, pinzell o amb gasa segons el protocol a utilitzar. Usem principalment la gamma de productes Naqua que és d’ús exclusiu en centres mèdics especialitzats i que són d’una qualitat, seguretat i eficàcia extraordinaris.

 

Aquests tractaments són molt relaxants, calmants i aporten un alt grau de satisfacció.

Si té algun dubte contacti amb nosaltres