Lifting dels 8 punts

Àcid hialurónic

Lifting dels 8 punts (Pòmuls i galtes)

La flaccidesa dels teixits de la cara és un dels problemes que més consultes genera en la nostra consulta. Amb el pas dels anys es perd l’anomenat triangle de la joventut. Aquest triangle consisteix en la bona fixació dels teixits de la cara a nivell de pòmuls i galtes que defineix un oval de la cara triangular, més ample a nivell del terç mitjà de la cara, en pòmuls, i més estret a nivell del terç inferior o mentó. Quan apareix la flaccidesa el contorn facial perd aquesta triangulació, els pòmuls es deprimeixen i les galtes cauen cap avall provocant un mentó ample amb borses als costats.

L’Àcid Hialurónic ha suposat una veritable revolució en poder resoldre aquest problema def orma senzilla i còmoda sense els riscos d’una cirurgia. Això s’ha aconseguit amb l’aparició de gels d’Àcid Hialurónic molt reticulats i amb gran resistència que permeten ser injectats a nivell profund i així els teixits facials puguin ser “recol·locats” al punt inicial aconseguint-se un lifting molt afavoridor i molt natural. En augmentar la projecció del pòmuls i el desplaçar les galtes cap amunt i cap a enrere s’aconsegueix recuperar un aspecte molt juvenil amb un resultat molt harmoniós i natural que sol sorprendre de forma molt grata als nostres pacients. Els punts a tractar i el volum a injectar canvia en cada cas i de si es tracta d’un pacient home o dona, però es poden aconseguir resultats espectaculars en tots dos sexes.

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

  • Before-Lifting 8 Puntos
    After-Lifting 8 Puntos
    AntesLifting 8 PuntosDespués

* Lliscar el cursor per sobre de la imatge per veure la diferència entre abans i després del tractament

Durada del tractament

Entre 45 minuts i 1 hora en la consulta.

Durada dels resultats

Entre 2 i 3 anys. En alguns pacients els resultats poden perdurar fins a 4 i 5 anys.

Inici de l'efecte

S’observa la millorança al moment, si ben el resultats definitiu s’aprecia després de 2 a 4 setmanes.

Què hem de tenir en compte en els tractaments amb Àcid Hialurónico?

Resol aquí els teus dubtes

Indicacions

Pòmuls deprimits o absents.

Caiguda de les galtes cap avall.

Solcs naso-labials marcats

Comissures bucals cap avall

Presencia de borses en els laterals del mentó.

Pèrdua de la línia mandibular

Quina Àcid Hialurónico vam usar

Disposem d’Àcids Hialurónics específics per a aquest tractament que han suposat un gran avanç per treballar amb total seguretat. S’usen Àcids Hialuronicos que pel seu grau de reticulación i densitat permeten restaurar els compartiments que han perdut volum i poder d’ancoratge. En Qderm usem els nous Àcids Hialurónics resilentes (RHA) dels Laboratoris Teoxane i també els de el Laboratori Allergan, com el Voluma i Volift, marca capdavantera en Àcid Hialuronic a tot el món.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa al nostre Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa i una exploració minuciosa de la zona facial, valorant l’estat de la pell i el grau de fermesa del rostre.

 

És molt important valorar el grau de flaccidesa i fer un bon diagnòstic tant de l’estat dels ossos facials, la projecció dels pòmuls, l’estat dels diferents dipòsits grassos facials tant superficials com a profunds, i la qualitat de la pell, la seva elasticitat i grossor. Aquesta anàlisi exhaustiva ens permetrà determinar tant els punts candidats a tractar com el volum de farciment que es requereix injectar en cada punt per aconseguir un resultat òptim en cada pacient.

Tècnica

S’Injecta el gel d’Àcid Hialurónico a nivell profund mitjançant agulla fina o cánula segons cada cas. És una tècnica que no sol requerir de l’aplicació prèvia de crema anestèsica doncs resulta indolora.

Cures pretractament

Cap especialment

Cures postractament

Higiene de la zona i aplicació del Kit Postractament Naqua que facilitem en la Clínica amb crema i mascarilla amb propietats descongestivas i regeneratives durant 2 setmanes.

Es pot reprendre la vida laboral i social immediatament.

Tractaments complementaris

Botox

Tractament Cosmètic per millorar l'aspecte de la pell facial, tant la seva lluminositat com la seva textura.

Peelings Químics

Si té algun dubte contacti amb nosaltres