Unitat Làser

Qderm disposem de la plataforma làser d’última tecnologia Elite de Cynosure, que combina dos tipus de làsers, el Alexandrita i Neodimi-Yag. També tenim la plataforma Etherea amb una gran versatilidad al incloure Llum polsada o IPL i Láser Erbi.  Amb aquesta puntera aparatologia d’ús exclusiu mèdic podem realitzar tractaments mèdicestètics de forma molt eficaç i amb una alta seguretat.

El gran avantatge d’aquesta plataforma és la diversitat de tractaments que poden realitzar-se permetent adaptar i personalitzar cada tractament segons les diferents característiques de la zona a tractar (facial o corporal), les individuals de cada pacient (pells blanques, brunes, sensibles), i en totes les èpoques de l’any (depilació en pell bronzejada durant l’estiu), aconseguint així superar les limitacions d’altres tecnologies amb uns resultats importants des de la primera sessió.

Per la seva alta potència s’aconsegueixen resultats amb una gran rapidesa i amb menor nombre de sessions en comparació d’altres tecnologies.

Passos previs

És important primer realitzar una Visita Informativa en nostra Centre que és totalment gratuïta. En ella confeccionem una història clínica completa, definim el fenotip de la pell (segons contingut de melanina) i valorem el problema a corregir oferint sempre un pressupost escrit indicant el nombre total de sessions i el cost de cadascuna d’elles.

Laser-Hair-RemovalLaser-Hair-Removal

Depilació làser

És un tractament amb una gran demanda pels seus enormes avantatges front altres procediments tradicionals per eliminar el pèl. Una pell sense pèl és una pell llisa, suau i molt agradable al tacte

Saber més

Dermafashion_Vein_RemovalDermafashion_Vein_Removal

Eliminació làser de venes i angiomes.

En la pell poden observar-se diferents lesions vasculars que es veuen inestéticas en donar una coloració vermella a la pell com les venes varicosas, aranyes vasculars o telangiectasias, angiomes o nevos robí, cuperosis o rojez difusa facial.

Saber més

fotorejuvenecimientofotorejuvenecimiento

Foto-rejuvenecimiento amb Làser

El rejovenimento no ablatiu amb Làser ho realitzem al nostre Centre amb el Làser Neodimi-Yag. Amb l’edat i l’exposició solar la pell perd elasticitat i apareix la flacidez que dóna un aspecte cansat i envellit i provoca en moltes persones frustració i disconformitat amb la seva imatge.

Saber més

face-mapping-and-your-healthface-mapping-and-your-health

Eliminació Làser de taques cutànies

L’objectiu d’aquest tractament és aconseguir una pell d’aspecte juvenil, lluminosa i uniforme de to. Les pells clares amb l’exposició crònica al sol sofreixen canvis de pigmentació que al principi són poc evidents però amb el temps van apareixent taques més grans ocasionant una aparença citrina.

Saber més

UNITAT LÀSER

El gran avantatge d’aquesta plataforma és la diversitat de tractaments que poden realitzar-se permetent adaptar i personalitzar cada tractament segons les diferents característiques de la zona a tractar, les individuals de cada pacient, i en totes les èpoques de l’any


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat

Sol·licitar Informació

93 418 11 20

Balmes 464, Entl. 2a · 08022 Barcelona

clinica@qderm.cat


He llegit i accepto el Avís legal y Política de Privacitat